Diagnose.


Autobedrijf Herman-Bourgois is gespecialiseerd in het stellen van de moeilijkste diagnoses. Wij hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Onze specialisatie is het automerk Opel, maar wij staan ook garant voor het oplossen van elektronische storingen van alle merken en modellen. Wij hebben de gepaste tools en zijn hoog opgeleid om uw wagen terug zonder mankementen de weg op te helpen.


Enkele storingen die wij in onze werkplaats verholpen hebben:


Een klant met een Ford Focus stak zijn wagen bij ons binnen omdat hij soms niet wou starten. Autobedrijf Herman-Bourgois kon aantonen d.m.v het canbus-signaal dat de wagen storingen gaf op de canbuslijn.

Ook een Opel Vivaro B met een probleem in het stuurapparaat van de airbag werd bij ons opgelost.

Een audi A3 met defecte DSG versnellingsbak werd bij ons onder revisie genomen.

Nog een klant klaagde over een getik in de motor van zijn Opel Astra J 1.6 diesel. Onze diagnose stond vast! Distributiekettingen te vervangen. Ook deze wagen rijdt ondertussen terug zonder problemen op de weg.

Een Fiat 500 automaat. Bij Herman-Bourgois herstelden wij de defecte onderdelen van de koppelings-robot en leerden alles terug in met onze computer.

Tal van diagnoses werden reeds bij ons gesteld en met sucses konden wij telkens opnieuw onze klant de weg op helpen. Tot op heden hebben wij geen enkele storing onopgelost moeten laten!!

Wij zijn goed opgeleid en bezitten met trots heel wat diploma's en certificaten.