Remmenservice bij Herman & Bourgois.


De remmen van je auto moeten altijd, onder alle omstandigheden, perfect werken. Daarom is het belangrijk om je remsysteem regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Óók daarvoor kun je bij autobedrijf Herman en Bourgois in Eede terecht! Wij werken namelijk met de beste remonderdelen van hoge kwaliteit, net als de meeste autofabrikanten.


Waarom hebben remmen onderhoud nodig?


Remmen zijn slijtagedelen: iedere keer dat je remt, slijten je remschijven en remblokken een stukje. Remschijven en remblokken moeten een bepaalde, minimale dikte hebben om goed te kunnen werken. Je remmen op tijd inspecteren en zo nodig vervangen is dus heel belangrijk voor je veiligheid!


Het remsysteem


Autobedrijf Herman en Bourgois controleert bij iedere afspraak de staat van je remmen. Daarbij kijken we niet alleen naar de dikte van de remschijven en remblokken, maar ook naar de remslangen en remvloeistof. Door onze nauwkeurige inspectie ben je verzekerd van een optimaal werkend remsysteem, zodat je veilig op weg kunt!


De beste remmen!


Als grote ontwikkelaar en producent van auto-onderdelen maakt bijvoorbeeld Bosch of Brembo ook remonderdelen, die door veel autofabrikanten worden gebruikt. Voor autofabrikanten telt alleen het beste. Autobedrijf Herman en Bourgois werkt ook met remcomponenten van deze top merken, zodat je zeker weet dat wij de beste remmen op jouw auto monteren.


Remvloeistof verversen?


Remvloeistof verversen is een belangrijk onderdeel van het periodieke auto-onderhoud. De remvloeistof brengt de druk van je rempedaal over naar je remsysteem. Verse remvloeistof is dus cruciaal voor een goed werkend remsysteem. Al zijn je remblokken, remschijven en banden nog zo goed, als de remvloeistof verouderd is, remt je auto niet optimaal. Bij de meeste auto’s moet de remvloeistof om de twee jaar vervangen worden. Uiteraard controleren wij bij elk onderhoud of APK, je remvloeistof.


Piepende remmen?


Piepende remmen zijn meestal een teken dat er slijtage is aan het remsysteem van je auto. Het remsysteem hoort geen merkbaar geluid te maken in de auto. Heb je last van piepende, trillende of knarsende remmen, dan is het de hoogste tijd voor een remmenservice. Slecht werkende remmen kunnen namelijk gevaarlijke situaties creëren in het verkeer. Na een vakkundige remmenservice bij autobedrijf Herman en Bourgois kun je weer veilig op weg!

Herman-Bourgois beschikt over een gekeurde remmen testbank.

We gebruiken enkel topmerken als Brembo...

Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit.