Aircoservice?


Problemen met de airconditioning doen zich vaak voor op het meest ongelegen moment. Niet zo vreemd, want bij een niet optimaal werkend aircosysteem komen de problemen pas aan het licht in extreme omstandigheden. Als je op vakantie gaat bijvoorbeeld, en de airco moet ineens heel hard werken om de hete buitenlucht te koelen. Is het aircosysteem niet in goede conditie, dan vormen dit soort extreme omstandigheden de genadeklap en leiden deze tot dure reparaties. Deskundig airco-onderhoud van autobedrijf Herman & Bourgois in Eede voorkomt dit.


Wat is aircoservice?


Bij een aircoservice controleren wij de werking van je airco. Zo meten we onder andere temperatuur van de lucht die uit de ventilatieroosters komt. Bij autobedrijf Herman & Bourgois werken wij met aircoservice-apparatuur van hoge kwaliteit, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Met de aircoservice-machine verversen we het koelmiddel in je systeem en vullen we het aan tot de juiste hoeveelheid. Ook vervangen wij eventueel je interieurfilter door een nieuw interieurfilter. Dat filter zorgt voor schone en zuivere lucht in je auto en voorkomt vervuiling van het aircosysteem.


Waarom aircoservice?


Over aircoservice staat vaak niets vermeld in het onderhoudsboekje van je auto, en daarom gaan veel automobilisten ervan uit dat onderhoud ook niet nodig is. Toch heeft elk aircosysteem op tijd onderhoud nodig. De belangrijkste reden is dat geen enkel aircosysteem 100 procent dicht is. Daardoor ontsnapt het koudemiddel, dat een gas is, heel langzaam uit je aircosysteem. En hoe minder koudemiddel er aanwezig is, des te minder kan de airco koelen. Periodiek onderhoud aan je aircosysteem is dus heel belangrijk. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Autobedrijf Herman & Bourgois is namelijk gecertificeerd om onderhoud aan de airco uit te voeren.


De beste aircoservice vind je bij autobedrijf Herman & Bourgois


Wist je dat een autobedrijf gecertificeerd moet zijn om onderhoud aan je airco uit te mogen voeren? Het koelmiddel wat in je airco zit, is namelijk schadelijk voor het milieu. Het is dus van belang dat autobedrijven weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Daarom volgen wij hierover trainingen. Ook hebben wij het benodigde F-gassen certificaat in huis, waardoor wij de aircoservice veilig en milieuvriendelijk kunnen en mogen uitvoeren.

Herman-Bourgois is uitgerust met tal van toestellen om uw airco te onderhouden of te herstellen. We beschikken over formeer gas, R134a en 1234yf gas.

Ook plaatsen wij bij een herstelling, een gepaste en nieuwe dichting.