Reparaties bij autobedrijf Herman en Bourgois in Eede.


Tijdens een APK, of onderhoudsbeurt komen soms gebreken aan het licht, die dan snel opgelost kunnen worden. Echter kan het ook gebeuren dat je onverwachts een vervelende ontdekking doet. In zo’n geval is het goed om te weten dat je bij autobedrijf Herman & Bourgois in Eede terecht kunt voor alle soorten reparaties aan je auto.


Geen onverwachte kosten


Als je een probleem hebt met je auto, voeren we eerst een diagnose uit om te weten wat er aan de hand is. Na de diagnose vertellen wij je wat we hebben gevonden en samen met jou overleggen we de mogelijkheden. Daarna kunnen we overgaan tot een reparatie. Zo heb je nooit onverwachte kosten. Bij autobedrijf Herman & Bourgois weet je waar je aan toe bent!


Mijn auto start niet


Wanneer je auto niet start, denk je misschien heel snel aan een lege accu / batterij. Dit is inderdaad een veel voorkomende oorzaak, en vaak komt deze op een ongelegen moment. Toch kan er meer aan de hand zijn. Je kunt bijvoorbeeld een motorstoring in je auto hebben. Het is goed om te weten dat je bij autopech terug kunt vallen op autobedrijf Herman & Bourgois. Wij stellen de juiste diagnose en zorgen ervoor dat je snel weer op weg kunt!


Waarschuwingslampjes branden


De waarschuwingslampjes in je auto zijn hét signaal om naar autobedrijf Herman & Bourgois in Eede Nederland te gaan. Een brandend waarschuwingslampje wijst namelijk op een storing. Dat kan iets kleins zijn, maar ook iets heel ernstigs. Om onveilige situaties en motorschade te voorkomen, kun je bij een rood of oranje lampje het best direct naar ons toe komen. Wij helpen je snel weer op weg, zonder onnodige kosten.


Mijn auto lekt olie


Als je erachter komt dat je auto olie lekt, kun je het beste snel naar autobedrijf Herman & Bourgois komen! Reparatie van een olielekkage hoeft niet duur te zijn, maar wanneer je hier lang mee doorrijdt kan het wel heel duur uitpakken. Olielekkage kan namelijk tot flinke motorschade leiden. De olie heeft een smerende en koelende werking, die op den duur wegvalt als je oliepeil steeds verder daalt. Bovendien is een auto die olie lekt slecht voor het milieu én voor je portemonnee, want je moet voortdurend je olie bijvullen.


Mijn auto lekt koelvloeistof


Als je auto koelvloeistof lekt, zie je dat door een plas onder de auto of een waarschuwingslampje. Het is verstandig om dan een afspraak te maken bij autobedrijf Herman & Bourgois. Bij koelvloeistoflekkage kan je motor namelijk oververhit raken. Als je daar te lang mee doorrijdt, kan dit leiden tot motorschade en dure reparaties.


Piepende remmen


Piepende remmen zijn meestal een teken dat er slijtage is aan het remsysteem van je auto. Het remsysteem hoort geen merkbaar geluid te maken in de auto. Heb je last van piepende, trillende of knarsende remmen, dan is het de hoogste tijd voor een remmenservice. Slecht werkende remmen kunnen namelijk gevaarlijke situaties creëren in het verkeer. Na een vakkundige remmenservice bij autobedrijf Herman & Bourgois kun je weer veilig op weg!


Mijn auto trilt


Een trillende auto is vervelend. Je auto rijdt oncomfortabel, je raakt eerder vermoeid en het verstoort je rijplezier. Een trillende auto wijst bovendien op een probleem; dat kan in de banden, wielen, remmen, aandrijflijn of motor zitten. De juiste diagnose stellen is dus heel belangrijk. Meestal zit het probleem in je banden en vormen nieuwe banden, het uitlijnen van de auto of balanceren van de wielen de oplossing voor je probleem. De specialisten van autobedrijf Herman & Bourgois staan ook hierbij graag voor je klaar.


Mijn automaat schakelt vreemd


Als je automaat niet meer soepel schakelt, moet waarschijnlijk de versnellingsbakolie ATF (Automatic Transmission Fluid) ververst worden. Wanneer dit lange tijd niet gebeurt, kunnen er serieuze problemen met je automatische versnellingsbak ontstaan. Die problemen leiden vaak tot hoge kosten. Deze kun je voorkomen door op tijd je ATF te laten verversen bij autobedrijf Herman & Bourgois!


Motormanagement lampje brandt


Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van je auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade, dure reparaties of autopech. Als het motormanagementlampje brandt, rijd dan niet door en neem contact op met autobedrijf Herman & Bourgois.


Mijn auto trekt naar links of rechts


Trekt je auto naar links of rechts tijdens het rijden? Dit is niet alleen oncomfortabel, maar ook onveilig. Daarnaast leidt het tot overmatige slijtage van de banden en een verhoogd brandstofverbruik. Als je auto naar een kant trekt is er een probleem met de banden, wielophanging of stuurinrichting. Om erachter te komen wat de oorzaak is van je probleem, is een grondige inspectie van deze zaken nodig. Uiteraard kun je bij autobedrijf Herman & Bourgois terecht voor een correcte diagnose en het juiste reparatieadvies. Dit bespreken we altijd met jou, zodat je weet waar je aan toe bent.


Stinkende airco


Een stinkende airco kan veroorzaakt worden door een vervuild interieurfilter. Normaal gesproken zorgt je interieurfilter voor zuivere en schone lucht in je auto. Als dit filter zijn werk niet meer goed doet, kun je last krijgen van vervuilde en muffe lucht in de auto. Je interieurfilter moet dan vervangen worden, en daarvoor ben je bij autobedrijf Herman & Bourgois aan het juiste adres !


De motor van mijn auto tikt


Als je motor tikt is er vaak een probleem met de kleppen. In dat geval verdwijnt de tik kort na het starten van de motor. Het tikken in de motor kan echter ook aanhouden, of zelfs erger worden tijdens het rijden. Als dit het geval is, kun je het beste een afspraak maken bij autobedrijf Herman & Bourgois. Door snel een correcte diagnose te stellen, kunnen we erge motorschade en hoge reparatiekosten voorkomen.


Vreemde rook uit de uitlaat


Als er (witte, blauwe of zwarte) rook uit je uitlaat komt, is dit een signaal dat er een probleem is met je motor. Als de auto rookt, betekent dit namelijk dat er iets mis is in het verbrandingsproces, of dat er een mechanisch defect is in de motor. In beide gevallen is doorrijden onverstandig. Kom daarom bij een rokende auto direct naar autobedrijf Herman & Bourgois.


De uitlaat vervangen


Als je uitlaat verroest, beschadigd of niet meer gasdicht is, is het nodig om je uitlaat te vervangen. Een versleten of beschadigde uitlaat is slecht voor het milieu, maar kan ook op den duur je motor beschadigen. Daarnaast is het onveilig, want hij kan onderweg losraken. Dus is je uitlaat stuk, lek of verroest, laat dan je uitlaat vervangen bij autobedrijf Herman & Bourgois.