Vakkundige storingsdiagnose bij autobedrijf Hermen & Bourgois!


Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Meestal is dat ook zo, maar heel soms laat je auto je in de steek. Als je auto een storing heeft, kan dat duizenden redenen hebben. De reden kan heel simpel, maar ook heel ingewikkeld zijn. Geeft je auto een storing aan en weet je niet wat er aan de hand is? Je kunt altijd terugvallen op autobedrijf Herman & Bourgois in Eede voor een snelle, betrouwbare diagnose en reparatie. Wij beschikken over vakkundige opleidingen én de meest nauwkeurige en actuele informatie over je auto. Hierdoor kunnen wij je snel weer op weg helpen!


Waarom je auto uitlezen?


Een foutcode in het geheugen van je auto vertelt niet altijd het hele verhaal achter een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij autobedrijf Herman & Bourgois vinden we ook het onderliggende probleem. Daarvoor werken wij met het beste gereedschap, zoals de diagnoseapparatuur van topmerken en zelfs origineel fabrieks apparatuur. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van jou. Wij weten precies hoe we foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fout en elk probleem snel op te sporen en we helpen je vervolgens snel weer op de weg.


Auto reset


De computer in je auto regelt bijna alles. Als deze computer wordt gereset, uitgelezen of voorzien van een software-update, is het dus heel belangrijk dat dit goed gebeurt. Wij van autobedrijf Herman & Bourgois zijn echte specialisten, goed opgeleid en uitgerust met de beste diagnoseapparatuur.


Geen onverwachte kosten


Na de diagnose vertellen wij je wat we hebben gevonden. Samen met jou overleggen we de mogelijkheden voordat we overgaan tot een reparatie. Zo heb je nooit onverwachte kosten. Bij autobedrijf Herman & Bourgois weet je waar je aan toe bent!


Help! Motormanagement lampje brandt


Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van je auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade, dure reparaties of autopech. Als het motormanagementlampje brandt, rijd dan niet door en neem contact op met autobedrijf Herman & Bourgois.


Oorzaken van een motorstoring


Als je motormanagement- of motorstoringslampje brandt, kan er iets mis zijn in het verbrandingsproces van je motor. Er kan bijvoorbeeld een probleem zijn met de ontsteking, of het gasklephuis kan vervuild zijn. Andere mogelijke oorzaken zijn de luchtmassameter of andere elektrische componenten van de motorregeling. In al deze gevallen werkt je motor niet optimaal.


Gevolgen van een motorstoring


Een motorstoring kan gevolgen hebben voor het vermogen van je auto: je voelt dat je motor minder hard trekt. Ook kunnen de uitlaatgassen vuiler zijn dan normaal. Dat is slecht voor het milieu, maar ook voor je katalysator. Daarnaast kan de temperatuur in de cilinders te hoog oplopen door een slechte verbranding. De computer van je auto schakelt op dat moment een beveiliging in om directe schade te voorkomen. Je auto rijdt dan nog wel, maar levert veel minder vermogen en maakt minder toeren. Dit voorkomt directe motorschade. Rijd niet te lang op deze manier door, maar kom naar autobedrijf Herman & Bourgois voor een professionele storingsdiagnose!

Herman-Bourois beschikt over de moderste apparatuur.