Een Accu?


Zonder goede accu komt je auto niet van zijn plaats. De accu levert namelijk energie om je auto te starten en zorgt ervoor dat de elektrische systemen in je auto functioneren. Omdat er steeds meer elektrische onderdelen in auto’s verwerkt worden, is het van groot belang dat je accu / batterij een betrouwbare energiebron is. Daarom kan het geen kwaad om regelmatig de capaciteit van je accu te laten controleren. Daar helpt Autobedrijf Herman & Bourgois in Eede je graag mee.


Wat houdt een accucheck in?


Tijdens een accucheck controleren onze monteurs de conditie van je accu. Met testapparatuur bootsen wij het starten van de motor na en kunnen we kijken hoeveel capaciteit je accu nog heeft. Wanneer je accu niet meer goed functioneert of aan vervanging toe is, zullen we je hierover altijd informeren én adviseren. Bij Autobedrijf Herman & Bourgois weet je waar je aan toe bent!


Waarom een accucheck?


De accu vormt de energievoorziening van je auto. Wanneer deze zijn capaciteit verliest, presteren sommige onderdelen minder goed. Je verlichting kan bijvoorbeeld uitvallen en in het ergste geval start je auto niet meer. Om dit soort vervelende verrassingen te voorkomen, is het verstandig om je accu regelmatig te laten controleren bij Autobedrijf Herman & Bourgois.

Bij Autobedrijf Herman & Bourgois werken we met accu’s van bijvoorbeeld Bosch en Varta. Deze zijn voorzien van de modernste technologieën en functioneren bij alle buitentemperaturen. Bosch en Varta hebben een ruim accu-assortiment. Is jouw accu aan vervanging toe? Dan helpen wij je graag met de juiste accu voor jouw auto!

Bij elke onderhoud testen wij de accu. Is deze aan vervanging toe, dan overleggen wij eerst met onze klant.